18/7/13

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

 

Τα 13 δικαιολογητικά για τη ρύθμιση των δανείων

 

Δεκατρία είναι τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλουν στις τράπεζες όσοι θέλουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, με βάση τον τελευταίο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης που αφορά στο πρόγραμμα διευκόλυνσης για ενήμερους δανειολήπτες.

Αίτηση, βεβαίωση αποδοχών, αντίγραφα εκκαθαριστικών, αντίγραφο του εντύπου Ε9 και αντίγραφα τίτλων ιδιοκτησίας ακινήτων είναι μερικά από τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει ο ενήμερος δανειο-λ
Αίτηση, βεβαίωση αποδοχών, αντίγραφα εκκαθαριστικών, αντίγραφο του εντύπου Ε9 και αντίγραφα τίτλων ιδιοκτησίας ακινήτων είναι μερικά από τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει ο ενήμερος δανειο-λήπτης για να ρυθμίσει το δάνειό του στην τράπεζα.

Θέμα ωρών είναι πια η δημοσίευση της απόφασης του υφυπουργού Θανάση Σκορδά στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως καθώς αυτή έχει υπογραφεί και αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Η αίτηση

Η υπουργική απόφαση ουσιαστικά ενεργοποιεί τον νόμο (4161/2013) για τη ρύθμιση των δανείων, ενώ ταυτόχρονα περιλαμβάνει και μια τυποποιημένη αίτηση που θα υποβάλλεται στις τράπεζες.
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me