17/7/13

Προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για Παπανικολάου η Μπαρτσελόνα!

Managers - Μετεγγραφές Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 13:01

Προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για Παπανικολάου η Μπαρτσελόνα!

Επίσημη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσει τον Κώστα Παπανικολάου. Εντός της ημέρας η απάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα για τον Βασίλη Σπανούλη, η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να αποκτήσει άλλον έναν παίκτη του Ολυμπιακού, τον Κώστα Παπανικολάου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sport24» -η οποία επικαλείται ισπανικές πηγές- η καταλανική ομάδα δίνει τα… ρέστα της, προκειμένου να αποκτήσει τον πιο βελτιωμένο παίκτη της Ευρωλίγκα, Κώστα Παπανικολάου, για τον οποίο φέρεται να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν για τέταρτη φορά να αποκτήσουν τον Παπανικολάου. Η πρώτη ήταν πριν μερικούς μήνες, όταν κατέθεσαν πρόταση 800.000 ευρώ, με την ομάδα του Πειραιά να κοστολογεί τον παίκτη 4 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια των Καταλανών να υπογράψουν τον Βασίλη Σπανούλη, επανήλθαν στην διεκδίκηση του Έλληνα φόργουορντ, ανεβάζοντας την προσφορά τους στα 1,2 εκατ. ευρώ, όμως η απάντηση που έλαβαν από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ότι επιθυμούν τα διπλάσια χρήματα για να τον παραχωρήσουν.

Η τρίτη απόπειρα των «μπλαουγκράνα» ήταν πριν δύο μέρες, όταν έριξαν στο τραπέζι νέα βελτιωμένη προσφορά, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να απορρίπτουν εκ νέου την πρόταση.

Οι Καταλανοί δεν κατέθεσαν, όμως, τα όπλα και χθες κατέθεσαν την τελική τους πρόταση, η οποία ανέρχεται σε 1,5 εκατ. ευρώ, ζητώντας την οριστική απάντηση των Πειραιωτών, εντός της ημέρας. Μήπως η τέταρτη προσπάθεια της Μπαρτσελόνα θα είναι και η φαρμακερή;

Πάντως, το όνειρο του Έλληνα φόργουορντ είναι να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, με το buy out του να ανέρχεται σε ένα εκατ. δολάρια.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός παραχωρήσει τον Παπανικολάου στην καταλανική ομάδα, τότε θα γίνει ο 6ος παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετά τους Ευθύμη Ρεντζιά, Νίκο Οικονόμου, Μιχάλη Κακιούζη, Γιάννη Μπουρούση και Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me