27/7/13

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

Διαβάζουμε σήμερα σε Σαββατιάτικη εφημερίδα περί απόρρητου γκάλοπ που διενήργησε εταιρία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό του Μαξίμου και δείχνει τη Χρυσή Αυγή στο 18%. Για μένα είναι πιο απλά τα πράγματα. Ρίξτε...

μία ματιά στο traffic rank της alexa και θα δείτε ότι:Το κομματικό site της ΝΔ κατέχει τη θέση 1.278 στο Ελληνικό διαδίκτυο, του ΠΑΣΟΚ τη θέση 3.911 , του ΣΥΡΙΖΑ τη θέση 1.504 και της Χρυσής Αυγής τη θέση 236!
 http://1.bp.blogspot.com/-NHRH_VRoSsU/UfPUvxt1cDI/AAAAAAAHI2s/uzQnRoEru40/s320/128001-chrisi_avgi.jpg
Κι αυτό δεν είναι φαινόμενο αυτής της εβδομάδας, συμβαίνει τουλάχιστον εδώ κι 18 μήνες, για όσους παρακολουθούν, και παρά το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει αναγκαστεί να αλλάξει δύο domain names λόγω αποκλεισμών.


Θέλω να πω ότι το κόμμα αυτό έχει καταφέρει να κάνει μία εντυπωσιακή διείσδυση στα πολύ δυναμικά κοινά της ελληνικής κοινωνίας, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούν με ξεπερασμένες παλαιοκομματικές μεθόδους να πείσουν, χωρίς καμία επιτυχία.

Το αν είναι η Χρυσή Αυγή ένα επικίνδυνο κόμμα, δε μπορώ να σας το απαντήσω άμεσα. Πόσο πιο επικίνδυνο να είναι όμως, από τα δύο κόμματα που μας κυβερνάνε 39 σχεδόν χρόνια, που λήστεψαν με μαφιόζικους μεθόδους τη χώρα και την έριξαν στα βράχια κι εξακολουθούν να θέλουν να μας ''σώσουν'' αρπάζοντας όποια κινητή κι ακίνητη περιουσία μας έχει απομείνει;

Καταλαβαίνετε ότι σε μία χώρα που τον τελευταίο χρόνο η Βουλή και η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία έχουν πρακτικά καταργηθεί, που αποφάσεις κρίσιμες και καίριες για το μέλλον της χώρας υλοποιούνται με Διατάγματα χωρίς τη ψήφο των εκλεγμένων βουλευτών,ελάχιστη δύναμη κι επιρροή έχει ένα μη κυβερνητικό κόμμα. Το πόσο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ για τη χώρα, θα φανεί αν κι όποτε κυβερνήσουν.

Ευχαριστώ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me