27/7/13

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ «ΜΙΛΗΣΕΙ» ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ


ΠΗΓΗ: Intime
Ο Φερέϊρα σε δύο χρόνια έκανε 23 μεταγραφές. Με Βαρέλα, βέβαια. Απατεώνες οι άνθρωποι δεν θα πω. Πιθανότατα να είναι ανίκανοι. Να μη ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Και φταίνε αυτοί; Βεβαίως φταίνε αυτοί αν στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει διοίκηση.

Υπάρχει σήμερα διοίκηση στον Παναθηναϊκό; Υπάρχει αυτή η διοίκηση που κάνει μεταγραφές παικτών που λίγους μήνες μετά τους λέει: «Βρείτε ομάδα να φύγετε». Φοβερά πράγματα. Μιλάμε για πεταμένα λεφτά. Δεν μιλάμε για αρχοντοχωριάτικα κουνήματα, λεζάντες με καμένους στυλ Φιγκερόα, ανέξοδες φιγούρες.

Έτσι ξεκίνησε η δουλειά και επί Ντέμη Νικολαϊδη στην ΑΕΚ. Ογδόντα μεταγραφές σε 3,5 χρόνια. Ο ορισμός της ασχετοσύνης. Ο πλέον σίγουρος δρόμος για το γκρεμό.


Ο Αλαφούζος δεν μιλάει. Να πει ξεκάθαρα οτι πάμε καλά, ότι η ομάδα θα βγει Ευρώπη. Ούτε λέει ότι θα πάρει αδειοδότηση.

Οι σοβαροί παναθηναϊκοί περιμένουν από τον Αλαφούζο να τους πει ότι η ομάδα δεν θα βαρέσει κανόνι. Και ότι αν εμφανιστεί ένας Τσάκας με σοβαρή αραβική πρόταση ο Παναθηναϊκός αποτελεί ομάδα μαγνήτη.

Ας «μιλήσει» ο κύριος Παναγόπουλος (φωτό). Όλα τα γνωρίζει. Τόσο, όσο ο κύριος Αλαφούζος. Τίποτα δεν γίνεται εν αγνοία του Παναγόπουλου. Έχει και αυτός ευθύνες να ενημερώσει υπεύθυνα για το σήμερα της ΠΑΕ. Έχει και αυτός άμεση και σχεδόν ολοκληρωτική συμμετοχή σε κάθε οικονομικό νταραβέρι της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me