12/7/13

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ -3 -

ΑΒΑΞ: Κάποιοι φίλοι μας, είχαν παρεξηγηθεί όταν πρόσφατα την αναφέραμε ως την ελκυστικότερη - φθηνότερη της τριάδας. Τους απάντησε η αγορά... ( Γιατί και τα 3 χαρτιά δεν μπορούν να χειραγωγηθούν - είναι εξαιρετικά δύσκολο...).

ΦΟΡΘ: Με αρνητικά ίδια κεφάλαια 55 εκατ.- δανεισμό στα άστρα  ( από αυτά που δεν φαίνονται ...) και η μετοχή της στο +20% με ανεκτέλεστο ζήτησης(!!).

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRW-s7PJd6gizOQnb3BzlEOFRXrXJdBV4m0zwhVa-lNyD7dSfuI

ΡΕΒ: Τα τερματικά δεν μπορούν να μιλήσουν, για να μάθουμε την αλήθεια. Στο +30% και με 185.000 τμχ και με ανεκτέλεστο αγορών. ''Σκίζουν'' βλέπετε και τα θεμελιώδη της εταιρείας, οπότε προς τι οι απορίες...

ΠΟΛΛΕΣ οι γραφικότητες σήμερα και με ποιά να πρωτοασχοληθείς, οπότε πάμε παρακάτω...


ΦΛΕΞΟ: Πετάει, ίπταται η μετοχή της... Και από τα 3,4400 στα 4,1000 ευρώ με 6 συνεδριάσεις σερί στο συν. Και μπορούσε κανείς να πουλήσει, όσα ήθελε... Στις 5 από τις 6 συνεδριάσεις έγινε μία πράξη για ένα τεμάχιο και στην μία... 253 κομμάτια. 

ΔΟΥΡΟΣ: Εδώ να δείτε τρέλες... Στο 0,1600 ευρώ πριν ένα μήνα ακριβώς και σήμερα στο 0,7500 και στο +370%. Δεν πρέπει να ξοδεύτηκαν πάνω από 1500 ευρώ συνολικά...


ΣΧΟΛΙΟ - ΑΓΟΡΑ: Αδύναμη να παρακολουθήσει το ράλι των ξένων αγορών και εγκλωβισμένη σε ένα ρηχό περιβάλλον νέων και τζίρου. Παραμένει υπό την επήρεια της αδράνειας και της έλλειψης ικανών καταλυτών που θα μπορούσαν να εκτρέψουν την εικόνα της. 

Γεγονότα όπως η επαναφορά των ανοικτών πωλήσεων ή μια έκθεση ουδετερότητας για τα ελληνικά ομόλογα χωρίς να υποτιμώνται για την σημασία τους ανέβηκαν ψηλά στους δέκτες επικαιρότητας καθορίζοντας κλίμα και ψυχολογία σε βαθμό που ίσως ξεπέρασε και τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις. 

Για την Ελληνική αγορά όλο αυτό το κλίμα εσωστρεφούς ζύμωσης σε δευτερεύουσες αφορμές έχει δημιουργήσει μια αίσθηση ασφάλειας σε όσους αποστρέφονται την Ελληνική αγορά. 

Η αποχή από την αγορά δεν δημιουργεί άγχος υποαπόδοσης καθώς οι μετοχές φαίνεται να μην αντιδρούν σε θετικά εναύσματα –ή ακόμα και σε τεχνικής φύσεως αφορμές- αλλά να διατηρούν ακέραια  τα αντανακλαστικά σε αρνητικά ερεθίσματα επιτείνοντας την διάρκεια της αποχής τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me