20/7/13

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 

Δυσοίωνο βλέπουν το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας οι απανταχού αναλυτές, με το 87% να αναμένει ένα "κραχ" μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του MarketWatch, οι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία ολοένα και αυξάνονται, με τους αναλυτές να βλέπουν "φούσκες" παντού.

 
Η ομάδα τεχνικής ανάλυσης της UBS βλέπει ότι το ράλι στους Αμερικάνικους δείκτες αποτελεί ένα εξωτερικό σοκ, απόρροια των σχολίων του Bernanke της Fed και το οποίο απλά εκτινάσσει την ανοδική κίνηση των τιμών των μετοχών.
Η άνοδος, δεν αποτελεί όμως την βάση για μια ένα νέα ισχυρή διάσπαση, πράγμα που σημαίνει ότι σε πιο μακροπρόθεσμη σκοπιά η τρέχουσα άνοδος είναι μέρος της αναμενόμενης Καλοκαιρινής διανομής των τίτλων στα υψηλά (!)
 
"Παρότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια υπέρβαση των 1.700/1.720 μονάδων στο δείκτη S&P 500, θα θέλαμε να τονίσουμε να μην "κυνηγήσετε" το δείκτη στα υψηλά του. Η καθοδική διάσπαση σε ημερήσιο διάγραμμα του επίπεδο των 1.654 μονάδων θα είναι η πρώτη αρνητική ένδειξη...

ΚΑΙ θα σημαίνει ότι η σημαντική κορυφή πραγματοποιήθηκε, με συνέπεια να οδηγηθούμε σε διόρθωση προς τις 1.560/1.536 μονάδες μέσα στον Αύγουστο", υποστηρίζουν οι Michael Riesner και Marc Müller της UBS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me