6/7/13

AΛΕΦΑΝΤΟΣ

Μιλάει ο Βορίδης το ανθρωπάκι, για την... Μπάρτσα!

 

Μιλάει ο Βορίδης το ανθρωπάκι, για την... Μπάρτσα!


Απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος στον sportdog, χαρακτηρίζει Μπάρτσα και Ρεάλ τον Ανδρέα Παπανδρέου και συμβουλεύει τον ΠΑΟ: "Τρέξτε να δώσετε τον Μαυρία, πριν το μετανιώσουν οι Άγγλοι"! Για τον Μαυρία ένα έχω να πω: Τρέξτε να τον δώσετε μην το μετανιώσουν οι Εγγλέζοι! Πέτυχε το τζόκερ ο Παναθηναϊκός. Πού θα ξαναβρείτε τέτοιο τζόκερ να σας δίνουν για τον Μαυρία 3 εκατομμύρια συν 1 εκατομμύριο ευρώ. 


Το παιδί αυτό ένα παιχνίδι έκανε μονάχα με τον Ολυμπιακό, το πήρανε αυτό το ματς οι μάνατζερς και το διαφημίσανε παντού. Στα άλλα ματς που τον παρακολουθούσα, εξαφανισμένος ήταν. Ενώ έχει προσόντα. Έχει έκρηξη και ταχύτητα. Όμως του λείπουν βασικά πράγματα, είναι δύσκολος στη σέντρα και στο γκολ.

Είδα την Εθνική Νέων των Άγγλων στο Μουντιάλ που έπαιξαν και οι δικοί μας, σε μεγάλη κρίση βρίσκονται, δεν βγάζουν παίκτες οι Εγγλέζοι, μιλάμε για ταλέντα ανύπαρκτα. Ποια, η Αγγλία, η μάνα του ποδοσφαίρου. Είδα αυτά τα χάλια και κατάλαβα, διότι αναρωτιόμουν «καλά, ολόκληρη Αγγλία και δεν έχετε εξτρέμ και πάτε και πληρώνετε για τον Μαυρία»;

Πολύ δύσκολα πάντως θα παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ διότι εκεί αγοράζουν καλούς ξένους παίκτες, εδώ ολόκληρος Μιραλάς και δυσκολεύτηκε πολύ, και μιλάμε για Μιραλάς, για ολοκληρωμένο παίκταρο.

Αντίθετα με τους πιτσιρικάδες Άγγλους που ήταν απογοήτευση στο Μουντιάλ των νέων, μου άρεσε πολύ η Γαλλία, αυτοί εξακολουθούν να βγάζουν ταλέντα, κάτι μαυρούκοι από τις αποικίες άλλο πράγμα. Μόνο η Γαλλία και η Ισπανία έχουν ομαδάρες νέων στην Ευρώπη.

Πάμε τώρα σε αυτά που είπε ο Βορίδης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ότι ο Ανδρέας κατέστρεψε την Ελλάδα. Μου ζήτησε ένα σχόλιο ο Σινάνογλου.
Ο Βορίδης είναι ένα ανθρωπάκι μπροστά στον Ανδρέα! Ένας ανύπαρκτος! Ο Βορίδης είναι σαν τον Θρασύβουλο Φυλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα!

Ο Ανδρέας είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός μεταπολεμικά, αυτός ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ, αλλά ποιο ΠΑΣΟΚ, το κανονικό ΠΑΣΟΚ, οι άλλοι που τον διαδέχθηκαν διέλυσαν αυτό το κόμμα που άλλαξε τη μοίρα πολλών ανθρώπων.

Με τον Ανδρέα έφαγε ψωμάκι ο κόσμος, με τον Ανδρέα συμφιλιώθηκαν οι Έλληνες και ο ένας Έλληνας βοήθησε τον άλλο, με τον Ανδρέα είδαν φως στη ζωή τους για πρώτη φορά μεγάλες μάζες που ήταν στο περιθώριο, με τον Ανδρέα ήμασταν και εθνικά υπερήφανοι.

Η κατρακύλα άρχισε απ’ τον Σημίτη με τη διαφθορά και τα χρηματιστήρια, συνέχισε με τον Καραμανλή και το ξέφραγο αμπέλι, και αποτελειώθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου που μας έριξε στο ΔΝΤ και στην Τρόικα. Να μην μιλάνε οι Θρασύβουλοι Φυλής για τον Ανδρέα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me