26/7/13

Ρέμος στην Bild: Δεν καταλάβατε καλά δεν ήθελα να προσβάλω τον Σόιμπλε...


remos - 570

Ο Αντώνης Ρέμος, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα. Δείχνοντας θάρρος αλλά και θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια ο γνωστός τραγουδιστής που τις τελευταίες μέρες απασχόλησε αρνητικά τα μέσα με τις δηλώσεις του, αποφάσισε να δώσει μια τηλεφωνική συνέντευξη στην δημοσιογράφο της Bild ώστε να σβήσει τις αρνητικές δηλώσεις που είχαν ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες.



«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω ή να καταφερθώ αρνητικά για έναν άνθρωπο εξαιτίας της σωματικής του ιδιαιτερότητας», φαίνεται ότι σχολίασε ο Ρέμος, αναφερόμενος στην φράση του «αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει» που ακούστηκε να λέει από το μικρόφωνο το βράδυ του μεγάλου πάρτι στο Nammos της Μυκόνου.


Οι συνεργάτες του, ήταν αρνητικοί παρ’ όλα αυτά. Θεωρούσαν ότι αν έδινε συνέντευξη αυτή την ώρα που όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί αρνητικά πάνω του θα ήταν σαν να «ρίχνει λάδι στην φωτιά». 

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής όμως, ήταν αποφασισμένος να απαντήσει σε όλες τις δύσκολες ερωτήσει του γερμανού δημοσιογράφου οι οποίες μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα του Θέματος είχε αποσταλεί μέσω mail. Μέρος της συνέντευξης έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας αλλά δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα ολόκληρη από την γερμανική εφημερίδα.

Στην συνέντευξη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι  «πολύ συχνά συμβαίνει με τον Τύπο, οι λέξεις μπορεί να διαστρεβλωθούν και συχνά να μεταφερθούν παραπέρα κατά τρόπο που δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αυτό συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση. Η λεκτική μου επιλογή είχε την πρόθεση να εκφράσει τη δυσφορία μου απέναντι στην υπερβολική συμπεριφορά των θαμώνων αυτής της βραδιάς», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα.

Σχολιάζοντας για το άκομψο σχόλιο όσον αφορά τον κ.Σόιμπλε, ο τραγουδιστής θέλησε να διαχωρίσει την ανθρώπινη από την πολιτική πλευρά.  
  • «Ο κύριος Σόιμπλε, λόγω της θέσης του ως υπουργός Οικονομικών, φέρει μαζί και με άλλους, λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν για την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα να μας πουλήσουν ακριβό χρήμα, ένα μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μου. 

Εγώ ως Έλληνας θεωρώ όλα αυτά που έλαβε η Ελλάδα ως κάποιου τύπου εκμετάλλευση παρά ως σωστή βοήθεια και, εξαιτίας αυτού, έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την προσωπική μου άποψη για τον κύριο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας».

Όταν το θέμα πήγε στο υπερπολυτελές πάρτυ με τις σαμπάνιες ο γνωστός μας τραγουδιστής δήλωσε πως...

«Η Μύκονος είναι ένας παγκόσμια γνωστός τουριστικός προορισμός, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο και πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς Jet-Set αρέσκονται να ξοδεύουν τα χρήματά τους όπως οι ίδιοι επιθυμούν. 

Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά κοσμικά θέρετρα ανά τον κόσμο. Η Μύκονος δεν μπορεί να θεωρηθεί ως παράδειγμα αντιπροσωπευτικό της δύσκολης καθημερινότητας των Ελλήνων».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε πως είναι η ζωή των πλούσιων Ελλήνων, ο Αντώνης Ρέμος συνέστησε στο δημοσιογράφο «να ψάξει ο ίδιος να τους βρεί και να τους ρωτήσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me