30/7/13

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χρυσή Αυγή.

Με τους μισούς Έλληνες να είναι ηλίθιοι πως να μην  πάρουν τα ποσοστά που παίρνουν όχι μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά και τα υπόλοιπα βλαμμένα κόμματα της Βουλής.

To 50% κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι έτοιμοι για όλα.


Yπάρχουν πολλοί τρόποι να αυτοκτονήσει ένας λαός, να διαμελισθεί μια χώρα, στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος θα ήταν να πάμε σε εκλογές το Φθινόπωρο και να κάνουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη, παρέα με τον Νίκο Φωτόπουλο, τον Ρίζο Ρίζο, τον Μπαλασόπουλο και τον Καλφαγιάννη, τον αρχισυνδικαλισταρά της ΕΡΤ. 

Δεν σημαίνει βέβαια πως με υπουργούς τον Άδωνη Γεωργιάδη, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Παντελή Καψή και τον Αρακέν Ντεμέλο θα τη βγάλουμε καθαρή. Είναι μια κάποια λύση για να καθυστερήσουμε την κόλαση.


Μήπως δηλαδή στο μεταξύ ξεπεταχθεί και κάνας σοβαρός άνθρωπος και πάνω απ΄όλα έντιμος, ο οποίος θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν θέλουμε κάναν σούπερ
ντούπερ ιδεολόγο-έναν άνθρωπο με κοινή λογική έχει ανάγκη η χώρα, ο οποίος να την αγαπάει.
Και πρέπει αυτός ο άνθρωπος-άνδρας η γυναίκα-να προκύψει σχετικά γρήγορα και από το πουθενά!
Μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας κάτι τέτοιο μια και το σύστημα έχει πιάσει τα γιοφύρια. Κυριαρχούν ακόμη οι γνωστές σεσημασμένες συμμορίες και οι σοβαροί άνθρωποι κρύβονται.

Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει η χώρα μέχρι τον διαμελισμό. Ήδη τα σενάρια για την Θράκη δίνουν και παίρνουν και επειδή το διαίρε και βασίλευε είναι ο χρυσός κανόνας της νέας τάξης δυστυχώς κάνουμε ότι μπορούμε για να φάμε το κεφάλι μας.

Ο πυρετός απογοήτευσης οδηγεί τους Έλληνες σε αλλόκοτες επιλογές. Το να παίρνει 15% η Χρυσή Αυγή στα gallop  είναι μια αλλόκοτη επιλογή. Μπορεί όμως και να μην είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.  

Δεν υπάρχουν 30%  ηλίθιοι ανάμεσά μας; Φυσικά και υπάρχουν. Πολλοί ανεβάζουν το ποστοστό ηλιθιότητας των Ελλήνων στο 50%. Με τους μισούς Έλληνες να είναι ηλίθιοι πως να μην  πάρουν τα ποσοστά που παίρνουν όχι μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά και τα υπόλοιπα βλαμμένα κόμματα της Βουλής.

Το πόσο ηλίθιοι είναι οι Έλληνες μπορεί να το διαπιστώσει κανείς πολύ εύκολα-ιδιαίτερα τον Αύγουστο-που έχουν βγει όλοι από τα σπίτια τους, (δεν έχει σημασία ο προορισμός) και εκφράζονται ελεύθερα σε δημόσιους χώρους, όπως είναι οι παραλίες, οι ταβέρνες, οι καντίνες, τα καφενεία, τα πλοία, οι σουβλακερί.

Η παπαρολογία πάει σύννεφο, υπάρχει μια διάχυτη, σχεδόν ασυγκράτητη ροπή στην βλακεία.  Κάτι σαν την μάνα (να σου πετύχει) της διαφήμισης του χυμού life.  Σου λένε οι ειδήμονες ότι οι νέοι Έλληνες πρέπει να πάρουν ρίσκα στο επιχειρείν. 

Ποιος να τα πάρει όμως; Ο χλεχλές που τον κυνηγάει η μάνα του για να πιει την πορτοκαλάδα η ο νεολαίος-κομματόσκυλο που περιμένει να διορισθεί στο Δημόσιο, την ΕΡΤ, το υπουργείο και πάει λέγοντας.

Μισό αιώνα τώρα το κράτος υποδύεται τον επιχειρηματία τον μανατζαρέο και βγάζει στελέχη τεχνοκράτες τύπου Πρωτόππαπα, Πολυζωγόπουλο, Σπυρόπουλο, γαμώ τα γαμώτα δηλαδή.

Αυτό το κράτος είναι έτοιμος να διοικήσει ο Τσίπρας, τον οποίο έχουν πάρει χαμπάρι τα διεθνή ΜΜΕ και του κάνουν διαρκώς χουνέρια. Για βαριά ναρκωτικά είναι όλη η ιστορία. 

Ήδη πέφτουν τα στοιχήματα καθότι το κοκτέηλ με συστατικά 50% ηλίθιοι Έλληνες και πρωθυπουργός ο Τσίπρας είναι εκρηκτικό και θα εκραγεί όταν γίνει αξιωματική αντιπολίτευση του Τσίπρα η Χρησοί Αβγοί με κυβέρνηση της οποίας θα υποστούμε τον σχεδιαζόμενο από κάποια κέντρα διαμελισμό της χώρας.

Με τη χούντα του Παπαδόπουλου χάσαμε την μισή Κύπρο, μ΄ αυτούς εδώ ζήτημα να παραμείνει ελληνική η Λάρισα. Είπαμε 50% ηλίθιοι Έλληνες κυκλοφορούν ανάμεσά μας...

1 σχόλιο:

  1. Όχι κύριε Κάρλος,δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές που πρέπει ν'ακολουθηθούν.Οι Νεοέλληνες θέλουν εύκολες λύσεις,μαγικές,με τα λεφτά των άλλων(Γερμανών,Ολλανδών,Σουηδών,Κινέζων)αλλά όχι με τα λεφτά τα δικά τους.Γιατί γουστάρουν να φοροδιαφεύγουν,γουστάρουν να κάνουν τις λαμογιές τους,γουστάρουν να πηγαίνουν διακοπές στη Μύκονο με τα λεφτά των άλλων.

    Πάντα μα πάντα τους φταίνε οι άλλοι,οι ίδιοι δεν φταίνε ΠΟΤΕ.Άλλοι τα φάγανε τα δανεικά,άλλοι παίρνανε τα φακελάκια σε ΟΛΕΣ τις δημόσιες υπηρεσίες,άλλοι έπαιρναν τις μαιμού επιδοτήσεις,άλλοι εξόπλιζαν την χώρα περισσότερο και από την ίδια την Αμερική,άλλοι διορίζονταν κατά δεκάδες χιλιάδες στο δημόσιο και λάμβαναν παχυλούς μισθούς,συντάξεις και εφάπαξ.ΆΛΛΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΟΧΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    Γι'αυτό και τους αξίζει να τραβάνε αυτά που τραβάνε και αλοίμονο σε αυτούς που δεν συμμετείχαν στο πάρτυ και τους παίρνει και αυτούς η μπάλα.

    Οι τζάμπα μάγκες Νεοέλληνες θέλουν Σύριζες,Καμμένους και Χρυσές Αυγές,που τους τάζουν λαγούς με πετραχείλια,να πληρώσουν άλλοι τα φαγοπότια τα δικά τους.

    Αμ δε όμως,το έργο που μόλις άρχισε έχει πολύ δρόμο και πόνο ακόμη για τους πολλούς.Θεία Δίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me