9/7/13


http://air.euro2day.gr/cov/ta/taxtam358-b_b.jpg


Προσφορές από τρεις τουλάχιστον συστημικές τράπεζες έχουν κατατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενώ την ίδια στιγμή κορυφώνεται η υπόγεια σύγκρουση συμφερόντων για τα κριτήρια του διαγωνισμού. 


Η Alpha ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι κατέθεσε προσφορά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσφορά για το Τ.Τ. υπέβαλαν τόσο η Eurobank που αποτελεί το φαβορί αν προκριθούν κριτήρια συστημικής ευστάθειας, όσο και η Εθνική, ενώ προς το παρόν δεν έχει διευκρινισθεί αν κατέθεσε προσφορά και η Γενική Τράπεζα εκ μέρους του ομίλου Πειραιώς.


Οι προσφορές που κατατέθηκαν κινούνται σύμφωνα με πληροφορίες σε διαφορετικά μήκη κύματος απεικονίζοντας το θρίλερ που εξελίχθηκε κατά τις τελευταίες ώρες με αντικείμενο τα κριτήρια του διαγωνισμού.


Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί ο σύμβουλος πώλησης ενημέρωσε τις ενδιαφερόμενες τράπεζες ότι οι προσφορές τους θα πρέπει να περιλαμβάνουν τίμημα μόνο σε μετοχές και όχι σε μετρητά. Οι πληροφορίες διαψεύδονται αρμοδίως και από τις τράπεζες που συμμετέχουν.


Όπως και να ναι πάντως Alpha και Εθνική δεν έλαβαν υπ όψιν τους τις παραπάνω πληροφορίες και υπέβαλαν προσφορές που τουλάχιστον μια εξ αυτών περιλαμβάνει και αντάλλαγμα σε μετρητά.


Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν και φήμες περί παραίτησης της διευθύνουσας συμβούλου του ΤΧΣ κ. Αναστασίας Σακκελαρίου, οι οποίες επίσης δεν επιβεβαιώνονται.


Το γαιτανάκι των φημών και των αντικρουόμενων πληροφοριών είναι ενδεικτικό του άγριου πολέμου, ο οποίος διεξάγεται στο παρασκήνιο για την απόκτηση του Τ.Τ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me