14/7/13

Με το ένα πόδι στον ΠΑΟΚ με το άλλο στο εξωτερικό


Να συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο του Βορρά» σκέφτεται ο Τζεμπούρ


Το θέμα που… «καίει» τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ραφίκ Τζεμπούρ. Τα δημοσιεύματα διαδέχονται το ένα το άλλο, με τον παίκτη να πηγαίνει πότε στην Ισπανία, πότε στην Αγγλία και πότε στην… Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Εκεί τον στέλνει και το τελευταίο δημοσίευμα από την πατρίδα του Αλγερινού. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η ιστοσελίδα «Le Buteur» ο «τρομοκράτης» θέλει να φύγει από τον Πειραιά αφού βλέπει πως θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής λόγω της παρουσίας του Κώστα Μήτρογλου.


Για τον λόγο αυτό έχει αναζητήσει αλλού επαγγελματική στέγη, ενώ φαίνεται πως σε περίπτωση που δεν βρει κάτι αξιόλογο στην Ευρώπη, θα επιλέξει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, γίνεται λόγος για συγκεκριμένη πρόταση από τον «δικέφαλο του Βορρά», με τον παίκτη να ζητάει προθεσμία δέκα ημερών προκειμένου να εξετάσει και περιπτώσεις εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα, ο Τζεμπούρ είναι στην Αγγλία, προκειμένου να έχει επαφές με ομάδες, όμως αν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες δεν βρει κάτι, θα πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο που θα του αποφέρει κοντά στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που βρίσκει θετικό τον παίκτη.

Πηγή: sport-fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me