10/7/13

ΣΧΟΛΙΑ 


''ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΤΙ'' !!  (Η λέξη μούτι είναι αρβανίτικη και σημαίνει σκατά...)

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ - ΤΟΣΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ - ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΥΛΑ - ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ - ΤΟΣΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ 

ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΙΝΟΣ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΑΝΙΚΑΝΟΙ ;;


Τα λεφτά μπορούν να μας τα πάρουν, τις καρδιές και τις ψυχές μας ποτέ! Από την στιγμή που στο τραπέζι μπαίνουν αξίες και προτεραιότητες, ο άνθρωπος δεν έχει κανένα απολύτως δίλημμα... Και ούτε τα ανθρωποειδή, μόνο που οι επιλογές τους είναι στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.  

Είναι βλέπετε - τα δεύτερα - όλα τους παιδιά ενός άλλου... Θεού (που δεν μπορούμε να σας τον περιγράψουμε, γιατί απαιτείται μεγάλη δόση αρρωστημένης φαντασίας). 

Απλά, μακριά μόνον από εμάς... 

-----------

ΕΙΧΑΝ, δεν είχαν το - ξανά -στράγγιξαν το Χ.Α. οι ''Πριγκιπέσσες''. Αλήθεια, ''τι ψυχή θα παραδώσουν''; Αλλά αν διέθεταν, αποκλείεται να είχαν κάνει έστω το 1% από αυτά που έπραξαν και εξακολουθούν να διαπράττουν...

-----------

FTSE25: Όσο θα απουσιάζουν τα θεμελιώδη στοιχεία στη διαμόρφωση των δεικτών, τόσο της πλάκας αυτοί θα είναι... ( ΕΥΠΡΟ... 1%, ΟΛΠ 0,63%, ΕΥΔΑΠ 1% , ΜΕΤΚΑ 1,45%...)

------------ 

ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 
ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ...

Στο Χ.Α.  ζούμε τον τελευταίο μήνα σε μια φαντασίωση. Στα 11 δις η ΕΤΕ, στα 6 δις η ΑΛΦΑ, στα 9 δις η ΠΕΙΡ όταν ξαναμπεί και σε 5,5 δις η ΕΥΡΩΒ. Σύνολο 31,5 δις με Χ.Α. στα 62 δις και ΑΕΠ χώρας στα 185-190.

Δηλαδή το 50% του Χ.Α. θα το'χουν οι ''αερόφουσκες'' και πολλοί ονειρεύονται ράλυ, γκραν πρι και ανοδικά ''όργια''. Δεν έχουν καταλάβει, ότι όλο αυτό διαρκεί μόνο και μόνο για να πάνε οι ''ιθαγενείς'' στην μπάνκα, να καταθέσουν τον οβολό τους για τις μαύρες τρύπες. 

Που θα γίνουν άσπρες, μέχρι να ξαναγίνουν μαύρες από τις επισφάλειες... Και ότι μόλις ολοκληρωθούν οι ΑΜΚ, τότε θα φανεί το φως το αληθινό. Πώς το'πε ο Όλι Ρεν το 2010...? Καλή τύχη...
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me