7/7/13

ΠΕΦΤΕΙ ΔΟΥΛΕΜΑ...

Μαζί σου Αντρέα για μια Ελλάδα Νέα!..
Ιδού ο επόμενος αρχηγός της κεντροδεξιάς

 

Φτάνει πια με το σάπιο καθεστώς της μεταπολίτευσης.  Η χώρα χρειάζεται νέους πολιτικούς. Νέα πρόσωπα, με ισχυρές προδιαγραφές.  Αυτοδημιούργητους πολιτικούς, που δεν χρωστάνε σε κανέναν.


Τέτοιος είναι και ο Ανδρέας Ψυχάρης. Νέος, φέρελπις, με περγαμηνές. Άνθρωπος που κράτησε Θερμοπύλες υπηρετώντας την πατρίδα. Το 2000, ως διπλωματικός υπάλληλος στην Κύπρο, εμπόδισε με τα στήθη τους αλλαλάζοντες ταλιμπάν που ερχόντουσαν με πλαστά διαβατήρια Ελληνοπόντιων για να ψηφίσουν Κώστα Σημίτη.




Το 2009, ως γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο μόναχο, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο την φυγή Καραβέλα και Χριστοφοράκου διασφαλίζοντας τα συμφέροντα της χώρας.  



Αν και νέος, ο αυτοδημιούργητος πολιτικός έχει ισχυρά ερείσματα σε φυσιογνωμίες όπως ο κύριος Πέτρος Μολυβιάτης ή ο Αχιλλέας Καραμανλής, που συχνά – πυκνά τον καλούν να παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις του “ιδρύματος”. Προφανώς για να τιμήσουν την προσφορά Ψυχάρη στον “Καραμανλισμό”. 


Τολμήστε λοιπόν. Γυρίστε σελίδα. Ο Ανδρέας Ψυχάρης μπορεί να είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Κεντροδεξιάς είτε λέγεται Νέα Δημοκρατία, είτε Νέα Ελλάδα, είτε Νέα Μουδανιά.

olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me