20/7/13



Νίκος Μπίστης: Ντεκόρ του Τσίπρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας… 

 

newego_LARGE_t_1101_54225471




Αρκετές φορές κατά το παρελθόν ο Νίκος Μπίστης έχει προκαλέσει με δηλώσεις,
Αλλά αυτήν την φορά,πολύ δύσκολα θα μπορούσε κανείς να διαφωνήσει μαζί του.

Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ΟΡΘΗ επισήμανση πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποδέχτηκε με ιδιαίτερη ευκολία να αποτελέσει επί της ουσία το “ντεκόρ” του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, ανήμερα της επίσκεψης Σόιμπλε στην χώρα.

Το μέλος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε επίσης ως λάθος του Μανώλη Γλέζου τη σύνδεση της αντίστασης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Μπίστη:


«Το εμπεδώσαμε από τα δελτία ειδήσεων: «την ώρα που η κυβέρνηση υποδεχόταν τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών κο Σόιμπλε, την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου περνούσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος από τον Μανώλη Γλέζο» .
Ο συμβολισμός που επιδίωκε ο Τσίπρας προφανής : την ώρα που η κυβέρνηση δέχεται τον εκπρόσωπο των τοκογλύφων δανειστών, τον Γερμανό που για μια μερίδα φανατισμένων συμπατριωτών μας εκπροσωπεί την συνέχεια του Γ’ Ράιχ , εμείς η τότε αντίσταση (κλείνουμε λοιπόν το μάτι στους ανιστόρητους και ανεγκέφαλους) και η σημερινή κατά των μνημονίων, πάμε Προεδρία για να κάνουμε από εκεί αντίσταση, με χρήσιμο ντεκόρ τον κ. Παπούλια. Και για τον Μανώλη Γλέζο τα ξαναείπαμε.
Είναι λάθος του να προσπαθεί να κοντύνει την Αντίσταση στις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν σκέφτηκε(;) να ορίσει την συνάντηση μια άλλη ημέρα, τι θέλει να μας πει; Ότι ασφυκτιά; Ότι κατά βάθος συμφωνεί με τους επισκέπτες του αλλά τι να κάνει και αυτός; Ότι και αν θέλει να μας πει διάλεξε λάθος τρόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me