12/7/13

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:


 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την προσέχουν, ενώ για τους traders είναι απαραίτητη. 
  

Η τεχνική αναλύτρια της στήλης ( φυσικά, μόνον γυναίκα θα μπορούσε να ήταν) έδωσε τα εξής ''προγνωστικά''.. 

!ΕΤΕ: Σε μακροχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι καθοδική. Σε μεσοχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι ανοδική. Η μετοχή μετά την ανοδική κίνηση των προηγούμενων ημερών αναζητεί σημεία ισορροπίας. Έχει  βάση στήριξης στα 2,22 ευρώ και αντίσταση στα 2,82  ευρώ.

!ΑΛΦΑ: Σε μακροχρόνιο, μεσοχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι καθοδική. Η μετοχή την τελευταία εβδομάδα κινήθηκε μεταξύ του εύρους 0,43-0,379 ευρώ. Σε αυτό το εύρος τιμών αναμένεται να κινηθεί και τις επόμενες ημέρες, δοκιμάζοντας αντιστάσεις και στηρίξεις. Η μετοχή έχει διαμορφώσει στήριξη στα 0,379 και αντίσταση στα 0,43 ευρώ.

!ΕΥΡΩΒ: Σε μακροχρόνιο, μεσοχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι καθοδική. H μετοχή βρίσκεται σε υπερπουλημένες ζώνες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανοδική αντίδραση, η οποία έχει σαν πρώτο στόχο τα 1,18 ευρώ. Στήριξη στα 0,555 ευρώ, αντίσταση στα 1,18 και 3,07 ευρώ.

!ΟΠΑΠ: Σε μακροχρόνιο, μεσοχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι καθοδική. Στήριξη στα 5.95 ευρώ, αντίσταση στα 6.61 ευρώ.

!ΔΕΗ: Σε μακροχρόνιο, μεσοχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι ανοδική. Η μετοχή έχει βάση στήριξης στα 6,11 και 6,25 ευρώ και αντίσταση στα 7,11 και 7,66 ευρώ.

!ΟΤΕ: Σε μακροχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι ανοδική. Σε μεσοχρόνιο και βραχυχρόνιο ορίζοντα η τάση είναι καθοδική. Η μετοχή έχει βάση στήριξης στα 5,66 ευρώ και αντίσταση στα  5,90 στα 6,30  ευρώ.

*Της Χρύσας Βουλγαρίδου 
  • Vice President στην εταιρεία freenet SA
  • Ιανουαριος 2009 έως σήμερα
  • Σπούδασε Μαθηματικό-τμήμα στατιστικής και επιχειρησιακής έρευνας στο University of Patras
  • Πιστοποιημένη αναλύτρια από την Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς...
  • Και είναι και κουμπάρα μου...
 

1 σχόλιο:

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me