27/7/13

Κάνει πίσω για Απήλιον ο Αλαφούζος;

Ερωτηματικά βάζει ο Αποδυτηριάκιας λόγω της καθυστέρησης της υλοποίησης της συμφωνίας

Ένα κάρο συμβόλαια έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για να καταφέρει τελικά να «μαζέψει» όλη την έκταση στην οποία έφτιαξε το αθλητικό κέντρο «Απήλιον». Με βοσκούς, με καταπατητές, με κληρονόμους.
 http://gzt-cdn2.wefiles.net/sites/default/files/styles/article_full_610x343/public/article/2013-07/apilion2.jpg?itok=2Q3O76aL
Άλλος είχε ένα στρέμμα, άλλος τρία και μισό, άλλος έξη και μισό του μισού. Και σαν καλός πανιώνιος, άλλωστε ήταν και πρώην πρόεδρος στην ΠΑΕ, χαριστικά έβαλε μέσα την ομάδα του. Να επιβαρύνεται μοναχά τη συντήρηση του κέντρου.

Με την εγκατάσταση του Πανιωνίου ο πρώην μεγαλομέτοχός του είχε ξηγηθεί κύριος. Αν τυχόν πουλήσω το μαγαζί, εσείς τα μαζεύετε και φεύγετε, αφού σας πληρώσω ρήτρα. Έτσι κι έγινε.



Πήρε τα μπογαλάκια του ο Πανιώνιος, μαζύ με τη ρήτρα του Τσακίρη, και κάπου αλλού βολεύθηκε, διότι το κέντρο πέρασε στον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία, όμως, ανάμεσα στον ιδιοκτήτη Τσακίρη και τον αγοραστή Αλαφούζο δεν υλοποιείται. Δεν προχωράει. Δεν πέφτουν τα φράγκα. Να ψάξουμε τα συμβόλαια των τσομπαναραίων, προτείνει η πλευρά Παναθηναϊκού. Να ξέρουμε τι αγοράζουμε.

Αναρωτιέσαι. Δεν το θέλει το Απήλιον ο Αλαφούζος; Μετάνοιωσε, ίσως. Τότε, σκέπτεσαι, γιατί ήδη εγκαταστάθηκε εκεί ο Παναθηναϊκός; Και που να πήγαινε όταν ο καπετάν Γιώργης τους έδιωξε κακήν κακώς από την Παιανία.

Μήπως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στην «αγορά», στη συμφωνία της αγοράς του Απήλιον, προχώρησε προκειμένου να ενισχύσει την θέση της ΠΑΕ εν όψει της διεκδίκησης της αδειοδότησης από την ΕΠΟ; Είναι χοντρό. Αν σκεφθεί κάποιος ότι σε περίπτωση υπαναχώρησης από πλευράς Αλαφούζου, αυτός θα υποχρεωθεί λόγω ρήτρας, να αποζημιώσει ένα εκ. ευρώ τον Τσακίρη.

Να σημειώσουμε ότι στο φάκελλο του Παναθηναϊκού που έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο αγοραπωλησίας του Απήλιον, αλλά ένα παραχωρητήριο για κάποιο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Ποια «βάρη» φορτώθηκε ο Παναθηναϊκός με την εκδίωξη του από την Παιανία, απoκαλύπτει ο apodytiriakias.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me