7/7/13

ΑΙΓΙΝΑ- Πέρδικα

Το πιο αθλητικό διήμερο στην Πέρδικα! 


http://www.aeginagreece.com/aegina/pictures/index/slides/Aegina_island_Greece_moni_perdika_view.jpg 
Και τη δεύτερη ημέρα της τετραήμερης διοργάνωσης του 3ou Aegina Masters Beach Volley, οι θεατές απήλαυσαν δυνατά παιχνίδια από τα κορυφαία ονόματα του βόλεϊ, σε δύο από τις πιο όμορφες περιοχές της Αίγινας που διαμορφώθηκαν ειδικά για τη εφετινή διοργάνωση. 

 Το 'εξωτικό' μόνιμο γήπεδο Beach Volley στο κέντρο του νησιού, το οποίο και παραχωρήθηκε από τον Δ.Α.Ο.Α. και κατασκευάστηκε από τον Σαρωνικό, άνοιξε για δεύτερη ημέρα τις πύλες του, τούτη τη φορά στα προκριματικά παιχνίδια των γυναικών. Το γήπεδο της Πέρδικας στον εμβληματικό και πανέμορφο ναό του Αγίου Σώστη, φιλοξένησε τα 'κυρίως ταμπλό' ανδρών χαρίζοντας θεαματικά, καθηλωτικά και αξιοζήλευτα παιχνίδια! 



Όμως, τα καλύτερα τώρα έρχονται! Το αθλητικό επίπεδο ανεβαίνει σιγά- σιγά από τις προηγούμενες εβδομάδες και φτάνει το Σάββατο και την Κυριακή να κορυφωθεί με αγώνες μέχρι τελικής πτώσεως, ώσπου τα χρυσά εισιτήρια των τελικών να εξαργυρωθούν για κάποιους την Κυριακή το βράδυ.


Σήμερα Σάββατο, όλοι οι αγώνες, ανδρών και γυναικών, διεξάγονται στην Πέρδικα! Στις 10:00 το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις των γυναικών στα 'κυρίως ταμπλό', ενώ αργότερα, το απόγευμα, θα λάβει χώρα ο τρίτος κύκλος των 'κυρίως ταμπλό' των ανδρών.  Σας περιμένουμε όλους!!! Αξίζει άλλωστε και με το παραπάνω να στηρίξουμε τους κορυφαίους αθλητές, ένα από τα ομορφότερα ομαδικά αθλήματα, την ειδυλλιακή Πέρδικα και την ομορφιά της θέας της που μας προσφέρει απλόχερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me