27/7/13


Να φυλακιστεί ο Παπακωνσταντίνου και να δημευτεί η περιουσία του

 

kammenos2 
 

Να φυλακιστεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά και να δημευτεί η περιουσία όχι μόνο του ίδιου, αλλά και «όλων όσων εμπλέκονται με την υπόθεση», ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στη Βουλή.  

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας για όλους και για όλα, αναφέρθηκε τόσο στην πρόσφατη δικαστική απόφαση για την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο κ. Ανδρίκος Παπανδρέου όσο και στην πρόσφατη παραδοχή της λάθος συνταγής από την πλευρά του ΔΝΤ.
Ειδικότερα, είπε: 


«Κόλαφος η απόφαση για την αγωγή που έκανε ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού σε σχέση με τη μαφία που συνεργάστηκε και κέρδισε από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ που οδηγεί στο θάνατο και την καταστροφή των Ελλήνων»
Και πρόσθεσε: «Όταν αποδείξουμε το δόλο με τον οποίο οδηγηθήκαμε στα μνημόνια, τότε όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι έκαναν οι Γερμανοί το ’50: να διαγράψουμε το παράνομο και απεχθές και επονείδιστο χρέος. Η λάθος συνταγή όχι μόνο δεν βγαίνει, αλλά έρχονται σήμερα από το ΔΝΤ και λένε ότι κατά λάθος οδηγηθήκαμε σε αυτή τη δυστυχία, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω από αυτό το λάθος».
Σημείωσε πως «ο κ. Παπακωνσταντίνου στη λίστα Λαγκάνρτ δεν ήταν μόνος του, όπως μόνος δεν ήταν ο κ. Τσοχατζόπουλος, που εγώ τον έστειλα στη Δικαιοσύνη. Να επεκτείνουμε την έρευνα σε όλους αυτούς που ευθύνονται. Εάν δεν προχωρήσουμε στην τιμωρία και δήμευση περιουσιών, δεν θα μπορέσει η πατρίδα μας να βγει από τα μνημόνια και να μην μας εξευτελίζει ο κάθε Φούχτελ».
Τέλος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, είπε: «Δεν μπορεί να βάζουμε τους ναζί για να καλλιεργήσουν τη διχόνοια. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί κάτω από την ελληνική σημαία, αλλιώς τον Σεπτέμβριο, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, θα μπουκάρουν οι εισπρακτικές και θα μας παίρνουν τα σπίτια»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me