31/7/13

ΤΕΝΕΡΓ: Συμπλήρωσε τέταρτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση, όμως έδειξε πως στα τρέχοντα επίπεδα έχει σημαντικό πωλητή.

ΕΛΠΕ: Έξοδο από το βραχυχρόνιο πτωτικό κανάλι σηματοδότησε το κλείσιμο για τον τίτλο (+2,35% στα 7,4000 ευρώ), που θέλει επιβεβαίωση. Επόμενη τεχνική στήριξη στα 7,64 ευρώ.

ΣΑΦΩΣ καλύτερη, τεχνικά, εικόνα για ΔΕΗ (+6,86%) και ΟΤΕ (+3,98%). Επόμενες τεχνικές αντιστάσεις, για την ΔΕΗ στην ζώνη 8,10 - 8,20 ευρώ και για τον τίτλο του ΟΤΕ στα 7,20 ευρώ. 

ΕΕΕ: Στα 102,7 εκατ. θα ανέλθουν τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη της Coca Cola το α΄ εξάμηνο του 2013 καταγράφοντας πτώση 5,2% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, εκτιμά η Societe Generale σε σχετική έκθεση.

Οι πωλήσεις προβλέπεται να ανέλθουν στα 3,4 δισ. ευρώ, διαμορφούμενες στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Σύμφωνα με την Societe Generale οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σε πολλές από τις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος αποτέλεσαν βαρίδι...

Παράλληλα ο διεθνής οίκος δεν κατέγραψε σημάδια ανάκαμψης στις οικονομίες που πλήττονται από την κρίση και στις οποίες η Coca Cola έχει παρουσία. Σημειώνεται ότι η Societe Generale, διατηρεί την σύσταση ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ για τη μετοχή της εταιρίας. Η εταιρεία θα ανακοινώσει την Πέμπτη 8 Αυγούστου το 6μηνό της.

ΕΕΕ(Ι): Σε ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗ αναβαθμίζει την σύσταση για τη μετοχή της η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, λόγω της υποχώρησης της μετοχής, ενώ διατηρεί την τιμή-στόχο των 20,5 ευρώ. 

Παράλληλα, σημειώνει ότι περιμένει μέτρια απόδοση της εταιρίας στο β' τρίμηνο, που ανακοινώνεται στις 8 Αυγούστου, πριν την έναρξη.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η CCH θα ανακοινώσει συγκρίσιμα καθαρά κέρδη 119 εκατ. ευρώ στο Q2, μειωμένα κατά 6,6% σε ετήσια βάση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me