27/7/13


Κάνει πίσω ο Μελισσανίδης για τα Κρατικά Λαχεία

Ετοιμος να υπογράψει την Τρίτη ο Λουρόπουλος. Έρχονται €190 εκατ. στα Δημόσια Ταμεία
Κάνει πίσω ο Μελισσανίδης για τα Κρατικά Λαχεία

Σε συνθηκολόγηση αναγκάζεται η Emma Delta και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην υπόθεση των Κρατικών Λαχείων παρά τους υψηλούς τόνους, τα εξώδικα και τις απειλές που έχουν μεσολαβήσει. 

Οι υποψήφιοι αγοραστές του ΟΠΑΠ αναγκάζονται να συναινέσουν στις ειλημμένες αποφάσεις επί της κοινοπραξίας που κέρδισε το διαγωνισμό για την αγορά της άδειας των Κρατικών Λαχείων αντί 190 εκατ. 


Ετσι τα πρώτα ουσιαστικά έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να εισρεύσουν εντός της εβδομάδας στα Δημόσια Ταμεία καθώς το ποσό θα καταβληθεί εφάπαξ. 

Η εταιρία Ελληνικά Λαχεία ΑΕ που συστάθηκε από τον ΟΠΑΠ, την Intralot, τη Scientific Games και την Lottomatica, φαίνεται ότι είναι πλέον έτοιμη να υπογράψει τις συμβάσεις με το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει καθώς ενδεχόμενη εμπλοκή θα σήμαινε αφενoς την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των 20 εκατ. και αφετέρου θα υπέσκαπτε τη διαδικασία αποκατικοποίησης του ΟΠΑΠ, η οποία θα μπορούσε πλέον να προσβληθεί νομικά.

Το ΔΣ της Ελληνικά Λαχεία εξουσιοδότησε τον πρόεδρό του, Κωνσταντίνο Λουρόπουλο, προκειμένου να προσέλθει για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των κρατικών λαχείων με το ΤΑΙΠΕΔ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me