7/7/13

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος!


Την Α.Ε. Σπάρτης αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος με στόχο να την οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκα σε τρία χρόνια!


Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος!



Οπως αναφέρει το flynews.gr ο  Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΑΕ Σπάρτης Δ.Νικόλαρου, με ενέργειες του οποίου έγινε η συνάντηση με τον ισχυρό άντρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. 
 
Εκεί λοιπόν με την παρουσία άλλων παραγόντων αλλά και του Δημάρχου Σπάρτης κυρίου Αργειτάκου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ιδιοκτησίας της ΑΕ Σπάρτης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
Τελικά αφού τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας, η συμφωνία επετεύχθη και το μεγάλο deal για το λακωνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός.




Στα πρώτα κιόλας λόγια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης από τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την ερασιτεχνική κατηγορία που αγωνίζεται τώρα. 


Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY FM 89.7 και του flynews.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στο Δ.Νικόλαρο ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος και το δεξί του χέρι στην ομάδα τουλάχιστον τη πρώτη χρονιά, να ξεκινήσει από αύριο κιόλας τη δουλειά και να μη χαθεί χρόνος.


Οσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ρασιάς, είναι κοντά στο να αναλάβει.Μάλιστα οι συζητήσεις ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα. Την Δευτέρα αναμένεται να συσταθεί το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Σπάρτης. 


Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,τα πολιτιστικά δρώμενα,το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο αλλά και για άλλες δραστηριότητες. 


Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αμέσως μετά τη συνάντηση ο κύριος Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς τις θαλάσσιες περιοχές του Νομού και μάλιστα του πρότειναν και είδε συγκεκριμένα οικόπεδα καθώς ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξοχική κατοικία στην περιοχή.

Διάβασε περισσότερα στο: Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me