7/7/13

Σφαγή μιζαδόρων

Σφαγή μιζαδόρων δελφίνων στην κεντροδεξιά: Οι παρεμβάσεις Βορίδη και οι καυτοί φάκελοι του ΔΟΛ για βαριά ονόματα της ΝΔ!


Την ώρα που ο Σαμαράς επιχειρεί να χτίσει την Νέα Ελλάδα, στο εσωτερικό του κόμματός του γίνεται σφαγή επιγόνων και στα πλαίσια αυτά κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι οι παρεμβάσεις του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και τα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων της Κρήτης για τον υποψήφιο ηγέτη Μανώλη Κεφαλογιάννη. 
Αλλά και ο Σταύρος Ψυχάρης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Η απόφασή του να επιβάλλει τον γιο του Ανδρέα ως δελφίνο στο χώρο της κεντροδεξιάς είναι αμετάκλητη. Κι επειδή ο λύκος όταν βρίσκεται στο καναβάτσο, γίνεται ακόμη πιο επιθετικός, πληροφορίες θέλουν το συγκρότημα να ξεκινάει "αποκαλυπτικές" έρευνες για μίζες γαλάζιων υπουργών οι οποίοι θα μορούσαν να κλείσουν τον δρόμο του Ανδρέα προς την ηγεσία της κεντροδεξιάς. 

Η πλάκα είναι ότι τα στοιχεία που διαθέτουν οι συντάκτες του ΔΟΛ είναι υπαρκτά, όσο και τα σκάνδαλα. Το γεγονός ότι θα πεταχθούν τόνοι λάσπης στον ανεμιστήρα είναι μάλλον καλοδεχούμενο από τους αιχμάλωτους στις δαγκάνες των χαρατσιών Ελληνες πολίτες. Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, υπήρξε πριν μερικά 24ωρα συνάντηση δύο ωρών Σαμαρά και Σταύρου Ψυχάρη. 
Κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός, που έχει διορίσει στη Συγγρού την κόρη του Συμπιλίδη, συνεχίζεται να οραματίζεται την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (με παλιά και διε-φθαρμένα υλικά), μόνο που τώρα μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι τροικανοί και θα δούμε πολλά πτώματα να περνάνε από το ποτάμι... 
Οι αντίπαλοί μας στερεύουν από επιχειρήματα, σημείωσε ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Εχουμε ανοικτό μέτωπο κατά του λαϊκισμού» και «είμαστε σε σύγκρουση με εκείνους που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα», δήλωσε ο Σαμαράς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me