28/7/13

“Γείτονας” του Μουμπάρακ στη φυλακή ο Μόρσι 

 

Η… προχωρημένη αίσθηση του χιούμορ που φαίνεται να διακρίνει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, αποτυπώνεται... στην είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, και θέλει τον Μοχάμεντ Μόρσι να γίνεται “γείτονας” του Χόσνι Μουμπάρακ, δηλαδή του ηγέτη τον οποίο διαδέχτηκε στην εξουσία, στην ίδια φυλακή του Καϊρου.

Τη σχετική αποκάληψη έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης της Αιγύπτου Μοχάμεντ Ιμπραϊμ, ο οποίος τόνισε ότι το πιθανότερο είναι να μεταφερθεί ο Μοχάμεντ Μόρσι στη φυλακή Τόρα, εκεί όπου βρίσκεται ο Χόσνι Μουμπάρακ.

Τα πράγματα για τον Μοχάμεντ Μόρσι δυσκόλεψαν κι άλλο τις τελευταίες μέρες στην Αίγυπτο, καθώς η Δικαιοσύνη αποφάσισε να του απαγγείλει κατηγορίες για δολοφονίες πολιτών και άλλα εγκλήματα, όπως τη σχέση με τη Χαμάς, την ακραία οργάνωση των Παλαιστινίων.

Το που βρίσκεται ο Μοχάμεντ Μόρσι παραμένει… καλά κρυμμένο μυστικό στην Αίγυπτο, καθώς μετά την ανατροπή του λόγω της επέμβασης του στρατού, κανείς δεν τον έχει δει, αλλά όλοι περιορίζονται σε υποθέσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me