30/7/13

Σκάνδαλο Energa: Ο λαός πεινάει, ο Μηλιώνης καλοπερνάει...

Διαφυγόντα - Παρασκήνιο Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 21:39

Σκάνδαλο Energa: Ο λαός πεινάει, ο Μηλιώνης καλοπερνάει...
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Νέας Δημοκρατίας, ιδίως στα ενεργειακά, δηλαδή το σκάνδαλο της Energa, εξακολουθεί να προκαλεί. 

Και αυτό γιατί, ο εκ των πρωταγωνιστών του, Βασίλης Μηλιώνης, ανέμελος, διασκεδάζει στις Σπέτσες, ενώ η ΔΕΗ κατεβάζει διακόπτες για μικροποσά ακόμα και άνεργων συνανθρώπων μας.


Την ώρα που η Ελλάδα αγωνιωδώς μετράει τις υποχρεώσεις της προς τρίτους και αδυνατεί να προστρέξεισε χιλιάδες άνεργους και συνταξιούχους, την ίδια στιγμή ορισμένοι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών επώνυμων σκανδάλων, εξακολουθούν να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και μάλιστα, με την… άδεια της Πολιτείας.

Ο συμπρωταγωνιστής του μεγαλύτερου, κατά την άποψή μας, σκανδάλου, που συνδέεται με τις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία - του σκανδάλου, δηλαδή, της Energa – ο Βασίλης Μηλιώνης, εθεάθη, το περασμένο Σάββατο στις Σπέτσες, στο μπαρ – εστιατόριο Tουλ, να χορεύει ανέμελος, περιμένοντας, προφανώς χωρίς ιδιαίτερη αγωνία, το πότε θα αποφασίσει η δικαιοσύνη να ασχοληθεί στα σοβαρά με την περίπτωσή του και των άλλων συγκατηγορουμένων του.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν ακουμπάει  τους δικούς της ανθρώπους και ότι αντιμετωπίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά (για να μην πούμε περισσότερα), τις περιπτώσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος, αλλά και χρημάτων απλών πολιτών και καταναλωτών.

Για του λόγου το αληθές, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η αδελφή του, επίσης κατηγορουμένου για το ίδιο σκάνδαλο, Αχιλλέα Φλώρου εργάζεται στην ελληνική Προεδρεία (ορισμένοι, μάλιστα, αναφέρουν ότι αποτελεί δεξί χέρι του κ. Παπούλια...) ενώ είναι επίσης γνωστές οι στενές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τον άλλο συγκατηγορούμενο, κ. Σιαφάκα.

Θυμίζουμε ότι ο εφοπλιστής Ρέστης, για τους δικούς του, βεβαίως, λόγους, επέστρεψε το ποσό για το οποίο κατηγορείται, και μάλιστα έντοκα, μέχρι να αποφανθεί οριστικά η δικαιοσύνη και για το συγκεκριμένο δάνειο και γενικότερα για άλλες επίμαχες υποθέσεις του.

Οι πρωταγωνιστές, όμως, τους σκανδάλου της Energa, δεν θα έπρεπε να υποχρεωθούν να πράξουν το ίδιο, δηλαδή να επιστρέψουν τα κλοπιμαία, μέχρι να αποφανθεί και στη δική τους περίπτωση η δικαιοσύνη;

http://sportandbusiness.gr/
Κομφούκιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me