20/7/13

Goldman Sachs

ΚΑΙ για το Χ.Α. η G.S. έχει θετική άποψη...

Ράλι στην Ευρώπη αναμένει η Goldman Sachs μέχρι το τέλος του έτους, όπου οι δείκτες θα στηρίζονται στη σταθεροποίηση της ανάπτυξης στη ευρωζώνη, ενώ και ο αδύναμος Νότος εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης. 
 
 
http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/33/103504-goldman-sachs1.jpeg
 
 
 
 
Σύμφωνα με τους αναλυτές της δεν αναμένονται να προκύψουν νέες εντάσεις στην περιοχή, ενώ οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι προχωρούν τα κρίσιμα ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη από την αρχή του έτους. 


Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα εκτιμά ότι οι μετοχές θα συνεχίσουν να επωφελούνται, καθώς τα μέτρα τόνωσης και οι μειώσεις επιτοκίων έχουν πλήξει τις αποδόσεις των ομολόγων, αναγκάζοντας τους επενδυτές να στραφούν σε assets με καλύτερες αποδόσεις, όπως αυτές που προσφέρονται από τις μετοχές.

Με τις αποδόσεις των ομολόγων να αναμένεται να παραμείνουν χαμηλές και τις τιμές των εμπορευμάτων να παραμένουν σε bear market, η αγορά μετοχών παραμένει η πιο ελκυστική αγορά για τις πραγματικές αποδόσεις, αναφέρει η Goldman Sachs.

Σύμφωνα με την Goldman Sachs οι επενδυτές συμμερίζονται αυτές τις ανησυχίες. αλλά είναι ελαφρώς πιο αισιόδοξοι για σφιχτότερη πολιτική της Fed. Ενώ οι ανησυχίες για την κρίση της ευρωζώνης έχουν μειωθεί σημαντικά.

ΚΑΙ για το Χ.Α. - απότι είμασθε σε θέση να γνωρίζουμε - η G.S. έχει θετική άποψη, τοποθετώντας τον πήχυ αρκετά πιο πάνω από τα τρέχοντα επίπεδα πλην εξαιρετικού απροόπτου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me