16/7/13

Γαμώ τη δημοκρατία τους
http://www.imerologioanergou.gr/details.php?aid=1028
 
 
Κουράσθηκα, μπάφιασα με όλ' αυτά που ακούω καθημερινά. Δεν γουστάρω άλλη ανάπτυξη, δεν γουστάρω άλλη δημοκρατία, τη δική τους δημοκρατία.

Δεν θέλω πια, ούτε ποτέ ήθελα, να με σώσουν, γιατί ήξερα από την αρχή τον δικό τους ορισμό του "σώζω". 
 
Γελάω κάθε φορά που ακούω να μιλάνε για δημοκρατία , για ισότητα, γελάω για να μην ουρλιάξω από οργή και απέχθεια, γελάω για να μπορέσω να σταθώ δυνατή και όρθια για τα παιδιά μου, για μένα την ίδια.

Τη δική σας δημοκρατία, την έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει το μελάνι.
 
Γιατί την έχετε κάνει πόρνη στα ευρωπαϊκά πάρτι των οκονομικών οργίων,
στις όρεξεις καθέ επίδοξου επιβήτορα που την πηδάει, την εξεφτελίζει και στο τέλος της πετάει στο κομοδίνο λίγα λεφτά ευχαριστώντας την για τις υπηρεσίες της. 
 
Αυτή τη δημοκρατία την περιφέρετε αριστερά και δεξιά,ούσα πια ξεφτιλισμένη και καταρρακωμένη,και κομπάζετε ότι την έχετε προστατεψει, ότι έχετε κάνει το παν για να μείνει αλώβητη από τους επιτήδειους. Στο όνομά της διαπράττετε εγκλήματα, την ντύνετε κάθε φορά με διαφορετικό, φανταχτερό φουστάνι για να εξυπηρετήσετε τους επιβήτορές της, ντόπιους και ξένους.

Είστε ανήθικοι πέρα από κάθε όριο και λογική. Εγώ αυτή τη δημοκρατία δε τη γουστάρω πια, και γι' αυτο με όλη τη δύναμη της ψυχής μου σας λεω: Γαμώ τη δημοκρατία σας, γαμώ...
Αγγελική Τασούλα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me