24/7/13

Στα άδυτα του Nammos>Ποιοι ήταν στο μαγαζί το βράδι που ο αοιδός Ρέμος χλεύαζε τον Σόιμπλε




-Θαύμα παιδιά. Σηκώθηκε και περπάτησε ο πούστης...
Χάχαχα και χειροκροτήματα από τους θαμώνες οι οποίοι επιβράβευαν το ιδιότυπο χιούμορ του αοιδού Αντωνίου Ρέμου.

Το άκλειστο Nammos-το οποίο απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας από τις αρχές (της πλάκας) της χώρας- γορτάζει 10 Χρόνια παρουσίας στη Μύκονο.
Ποιος άλλος εκτός από τον Αντώνη Ρέμο θα μπορούσε να είναι ο guest star μιας τέτοιας φιέστας.

Με είσοδο 180 ευρώ (στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν φαγητό και extrta κατανάλωση ποτών) πάνω από 1500 άτομα βρέθηκαν στο ναό-σύμβολο της Μυκόνου. Υπολογίστε μέσο όρο 250 ευρώ το άτομο και το ταμείο της βραδιάς.

Εκείνη τη βραδιά που ο Ρέμος εκστόμιζε τις παπαριές του αρκετοί «επώνυμοι»-όπως θα έλεγε και το έγκυρο δελτίο του star tsanele- έδωσαν το παρόν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

Κάποια στιγμή μάλιστα η νεαρή Όλγα Λαινοπούλου-της γνωστής σχετικά πρόσφατα χρεοκοπημένης εταιρείας-ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε παρέα με τον αοιδό τον πόνο της.


Από κάτω ο νεαρός καναλάρχης Θοδωρής Κυριακού διασκέδαζε με την παρέα του, την ώρα που τις εντυπώσεις έκλεβε το κολομβιανό άτι Σοφία Βεργκάρα αλλά και η Εύη Βατίδου η οποία ήταν στα κέφια της. Λίγο πιο κει ο επιχειρηματίας Τσακίρης (των Τσακίρης-Μαλλάς) αλλά και η παρέα ενός Τούρκου επιχειρηματία, φίλου του τραγουδιστή,  ο οποίος δεν άφηνε τα μάτια του από τον Αντώνη Ρέμο. Το πολιτικό στίγμα της βραδιάς έδωσε η παρουσία της Εύας Καιλή, την οποία είχαμε χάσει κάπου ανάμεσα στις διεθνείς σχέσεις του Ομίλου Κοντομηνά και στην συμβολή της για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.

Η πλέον "δικαιολογημένη" παρουσία ήταν εκείνη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, μια και στο Καραισκάκη λειτουργεί σε πιο χαμηλούς τόνους βέβαια, το ομώνυμο Nammos.
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου ήταν χυμένη στα στιβαρά μπράτσα του συζύγου της (007), ενώ ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ανάγκη ανδρικά μπράτσα να στηριχθεί καθώς διαθέτει τα δικά του.

Στο μαγαζί εκείνο το βράδι έκανε έλεγχο το ΣΔΟΕ (από εκείνους τους ελέγχους που ο ιδιοκτήτης τους πληροφορείται πρώτος), ενώ δεν υπήρχαν λουλούδια ώστε να ράνουν τον τραγουδιστή μια και με τα λουλούδια δύσκολα κόβονται αποδείξεις. Ετσι ο επιχειρηματίας τα απέφυγε αυτή τη φορά.

Για το επίσης χρεοκοπημένο Nammos το «Πρώτο Θέμα» και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης έχουν γράψει χιλιάδες λέξεις χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός.
Βέβαια σ΄αυτό εδώ το μαγαζί ο Ρέμος εκστόμισε αυτές τις παπαριές (video) σε βάρος του Σόιμπε και βλέπω τους Στουρνάρα και Μαυραγάνη να περνάνε δύσκολα με τον Γερμανό να απαιτεί ανθρωποθυσίες...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/22787.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me