25/7/13

Nammosgate>100 φωτογραφικά στιγμιότυπα από την νύχτα που ο Ρέμος έλουζε με μπινελίκια τον Σόιμπλε!





Με πάνω από 100 φωτογραφικά στιγμιότυπα- καθώς και video στην ηλεκτρονική της έκδοση- ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η κυριακάτικη εφημερίδα που βρέθηκε στο Nammos  το βράδι που το μαγαζί γιόρταζε τα 10 χρόνια και ο Ρέμος κελaηδούσε τις γνωστές παπαριές του κατά του Σόιμπλε.

Ρεπόρτερς της εφημερίδας βρέθηκαν στο ναό του νεοπλουτισμού και στην κυριολεξία κατέγραψαν πρόσωπα και γεγονότα.

Θα γίνει της Πόπης, μιας και το ρεπορτάζ θα μεταφρασθεί - από την Πρεσβεία - και στα γερμανικά με αποδέκτες τους Σόιμπλε και την Μέρκελ. Μπάχαλο!

Για το θέμα το Κουρδιστό Πορτοκάλι έγραφε σχετικά>





-Θαύμα παιδιά. Σηκώθηκε και περπάτησε ο πούστης...
Χάχαχα και χειροκροτήματα από τους θαμώνες οι οποίοι επιβράβευαν το ιδιότυπο χιούμορ του αοιδού Αντωνίου Ρέμου.
Το άκλειστο Nammos-το οποίο απολαμβάνει μιας ιδιότυπης ασυλίας από τις αρχές (της πλάκας) της χώρας- γορτάζει 10 Χρόνια παρουσίας στη Μύκονο.
Ποιος άλλος εκτός από τον Αντώνη Ρέμο θα μπορούσε να είναι ο guest star μιας τέτοιας φιέστας.
Με είσοδο 180 ευρώ (στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν φαγητό και extrta κατανάλωση ποτών) πάνω από 1500 άτομα βρέθηκαν στο ναό-σύμβολο της Μυκόνου. Υπολογίστε μέσο όρο 250 ευρώ το άτομο και το ταμείο της βραδιάς.
Εκείνη τη βραδιά που ο Ρέμος εκστόμιζε τις παπαριές του αρκετοί «επώνυμοι»-όπως θα έλεγε και το έγκυρο δελτίο του star tsanele- έδωσαν το παρόν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.
Κάποια στιγμή μάλιστα η νεαρή Όλγα Λαινοπούλου-της γνωστής σχετικά πρόσφατα χρεοκοπημένης εταιρείας-ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε παρέα με τον αοιδό τον πόνο της.
Από κάτω ο νεαρός καναλάρχης Θοδωρής Κυριακού διασκέδαζε με την παρέα του, την ώρα που τις εντυπώσεις έκλεβε το κολομβιανό άτι Σοφία Βεργκάρα αλλά και η Εύη Βατίδου η οποία ήταν στα κέφια της. Λίγο πιο κει ο επιχειρηματίας Τσακίρης (των Τσακίρης-Μαλλάς) αλλά και η παρέα ενός Τούρκου επιχειρηματία, φίλου του τραγουδιστή,  ο οποίος δεν άφηνε τα μάτια του από τον Αντώνη Ρέμο. Το πολιτικό στίγμα της βραδιάς έδωσε η παρουσία της Εύας Καιλή, την οποία είχαμε χάσει κάπου ανάμεσα στις διεθνείς σχέσεις του Ομίλου Κοντομηνά και στην συμβολή της για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.
Η πλέον "δικαιολογημένη" παρουσία ήταν εκείνη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, μια και στο Καραισκάκη λειτουργεί σε πιο χαμηλούς τόνους βέβαια, το ομώνυμο Nammos.
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου ήταν χυμένη στα στιβαρά μπράτσα του συζύγου της (007), ενώ ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ανάγκη ανδρικά μπράτσα να στηριχθεί καθώς διαθέτει τα δικά του.
Στο μαγαζί εκείνο το βράδι έκανε έλεγχο το ΣΔΟΕ (από εκείνους τους ελέγχους που ο ιδιοκτήτης τους πληροφορείται πρώτος), ενώ δεν υπήρχαν λουλούδια ώστε να ράνουν τον τραγουδιστή μια και με τα λουλούδια δύσκολα κόβονται αποδείξεις. Ετσι ο επιχειρηματίας τα απέφυγε αυτή τη φορά.
Για το επίσης χρεοκοπημένο Nammos το «Πρώτο Θέμα» και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης έχουν γράψει χιλιάδες λέξεις χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός.
Βέβαια σ΄αυτό εδώ το μαγαζί ο Ρέμος εκστόμισε αυτές τις παπαριές (video) σε βάρος του Σόιμπε και βλέπω τους Στουρνάρα και Μαυραγάνη να περνάνε δύσκολα με τον Γερμανό να απαιτεί ανθρωποθυσίες...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me