13/7/13

Η Realnews της Κυριακής

Πρώτη καταχώρηση: 13/07/2013 - 11:53
Τελευταία δημοσίευση: 13:04Media

Η Realnews της Κυριακής
 Με τίτλο: "Herr Schäuble, bringen Sie das gestohlene zurück!", δηλαδή όπως εξηγεί: "κ.Σόιμπλε, φέρτε πίσω τα κλεμμένα!", κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. 


H εφημερίδα δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ ενόψει της επίσκεψης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς και δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να θέσει σειρά θεμάτων στις συζητήσεις που θα γίνουν όπως: η αποπληρωμή του αναγκαστικού δανείου, οι επανορθώσεις λόγω βλαβών στις υποδομές της χώρας, η επιστροφή των κλαπέντων αρχαιολογικών θησαυρών και η αλλαγή πολιτικής απέναντι στη χώρα μας.

Επίσης, ο Μανώλης Γλέζος απευθύνει ανοιχτή επιστολή στον Σόιμπλε και επισημαίνει: "Δεν επαιτούμε. Απαιτούμε. Δεν επιζητούμε εκδίκηση, αλλά δικαίωση".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Μας χρωστούν το χρέος μας!". Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα της ύφεσης και της ανεργίας, η Ελλάδα των λουκέτων και των αυτοκτονιών, δεν μπορεί να μετατραπεί σε "σκηνικό" για την προεκλογική "παράσταση" του κ.Σόιμπλε. Οι ευθύνες του ίδιου και της κυβέρνησής του για τη σημερινή εικόνα αποσάθρωσης της κοινωνίας μας είναι τεράστιες. Και γίνονται ακόμη μεγαλύτερες όταν το γερμανικό κράτος αρνείται προκλητικά να πληρώσει όσα αποδεδειγμένα μας χρωστά".

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


- Η άγνωστη συνάντηση Παπανδρέου-Βενιζέλου. Τι είπαν την Τετάρτη.

- Η Χρυσή Αυγή βάζει "φωτιά" στην Καλαμάτα. Σύσσωμη η τοπική κοινωνία εναντίον της διοργάνωσης του φεστιβάλ μίσους της 4ης Αυγούστου.

- "Πρέσβειρα" Ιωάννα: Εκμεταλλεύεται τον...τίτλο της για να πουλάει βιβλία!

- Βλαντιμίρ Γιακούνιν: "Θέλουμε ΟΛΘ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ". Ο πρόεδρος των ρωσικών σιδηροδρόμων αποκαλύπτει τους επιχειρηματικούς του στόχους.

- Συμμορία Κόλα: Είχαν κλέψει και την κόρη του Μπερίσα! Γιατί οι Αλβανοί δραπέτες δεν μπορούν να καταφύγουν ούτε στην πατρίδα τους.

Ακόμη "στην "Πράβδα" του Στάθη: "Ανω Δημοκρατία της Μακεδονίας" αφήνεται να διαρρεύσει ότι είναι η πρόταση Νίμιτς για το όνομα της FYROM! Ενδιαφέρον! Αν και Ανω Δημοκρατίες ή Πέρα ΔώθεΔημοκρατίες δεν παρατηρείται να υπάρχουν πολλές στον πλανήτη. Υπάρχουν όμως Ανω-Κάτω Δημοκρατίες όπως το ελληνικό προτεκτοράτο. Ή η Ανω Βόλτα πριν να πάρει την Κάτω! Πώς λέμεΑνω ΣτουρνάραςΚάτω Στουρνάρας; αυτό!..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:


- Το πρωί σερβιτόρος, το βράδυ.. ηθοποιός! Η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα του Ορέστη Τζιόβα: "Φέτος έπρεπε να κάνω μια δεύτερη δουλειά, αφού μένω σε ένα σπίτι που πρέπει να το πληρώνω και έχω ένα ψυγείο να γεμίσω...". "Επρεπε να βρω κάποιον τρόπο για να καλύψω τις υποχρεώσεις μου" δηλώνει στην "R".

- Παράφορο πάθος με άδοξο τέλος: Η άγνωστη, θυελλώδης σχέση του Αλέξη Γεωργούλη με την Κύπρια ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο Κρίστη Παπαδοπούλου.

- Μικαέλα Φωτιάδη: Στην Κρήτη το στέμμα της ομορφιάς. "Αυτό είναι μόνο η αρχή" δηλώνει η 19χρονη καλλονή από την Ιεράπετρα, που στέφθηκε Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.

- Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος έρωτας του αρχηγού του Ολυμπιακού με την όμορφη Ιωάννα και τα σχέδια γάμου.

- Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Η νεαρή τραγουδίστρια Κρυσταλλία και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Πλατανιάς γράφουν το δικό τους ερωτικό σενάριο.

- Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ: Αγοράζει το "διαμάντι του Μονακό".

- Παπαληγούρα-Κοκκινόπουλος: Τρυφερές στιγμές στο Κολωνάκι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me