30/7/13

Solidus Sec.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ μας γράφουν: 

Επενδυτική άπνοια και χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα, είναι τα χαρακτηριστικά των τελευταίων συνεδριάσεων, όπως επισημαίνει ο Σπύρος Παπαθανασίου.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQWKIhwwR65wYFewJK_P0cWJs98GEH-aP_EQGInsbTOg4rKnte

Η Αγορά τηρεί στάση αναμονής για τον Τραπεζικό κλάδο, περιμένοντας τα "stress tests", τα σχέδια αναδιάρθρωσης, το ύψος των επισφαλών δανείων και το πως οι Τράπεζες θα χρηματοδοτήσουν την Ελληνική οικονομία.
Μία αισιόδοξη προοπτική μπορεί να προσφέρουν τα αποτελέσματα εξαμήνου, να παρατηρηθεί παύση της υποχώρησης και σταθεροποίηση των πωλήσεων, σε κάποιο αριθμό εισηγμένων.

Ενδεχομένως, κάποια συγκρατημένη αισιοδοξία μπορεί να δημιουργηθεί σε περίπτωση αύξησης της κινητικότητας στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων, όπου παρατηρούνται συνεχείς καθυστερήσεις. 

Επίσης, θετικά μηνύματα μπορεί να φέρει και η αυξημένη τουριστική κίνηση.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του υπεύθυνου επενδυτικής στρατηγικής της Solidus Sec. και παρά την χθεσινή διόρθωση που δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σήμερα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις...
  •  ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης που ξεκίνησε στις 17/7 και που δεν αποκλείεται να φέρει τον Δείκτη προς την περιοχή των 900 μονάδων.
Για όσους διατηρούν θέσεις "long", το "stop loss" οριοθετείται στις 852 μονάδες. Οι αντιστάσεις στις 891, 916 και 930 μονάδες και οι στηρίξεις στις 830 και 788 μονάδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me