9/7/13

Τρωικός Πόλεμος για την Ωραία Αναστασία (ΤΧΣ) και το πουγγί του παππού-ΤΤ!






Tρωικός πόλεμος για την καρδιά της Ωραίας Αναστασίας του ΤΧΣ. 

Οι πανίσχυροι Έλληνες τραπεζίτες αλλά και οι σκληροτράχηλοι τροικανοί πρωταγωνιστούν στο συναρπαστικό θρίλερ που εξελίσσεται για το πουγγί του παππού και της γιαγιάς. 

Ομιλούμε για τις καταθέσεις της καλής τράπεζας του ΤΤ, μια και όποιος καταφέρει και το αποκτήσει θα ενισχύσει σημαντικά την θέση του στην αγορά. 

Για δε την Eurobank, η τυχόν εξαγορά του ΤΤ, θα είναι ένα διαβατήριο για την πώλησή της στη συνέχεια. 

Εθνική, Πειραιώς, Eurobank και Alpha Bank κατέθεσαν προσφορές τις οποίες έχει στα χέρια της το TXΣ, δηλαδή η γλυκιά Αναστασία Σακελλαρίου, η οποία προς στιγμή απείλησε με παραίτηση.

Πήχης τα 500 εκατ. ευρώ αν υπολογισθούν τα μετρητά

Σύμφωνα με πληροφορίες οι προσφορές που κατατέθηκαν και με μετρητά είναι τόσο εντυπωσιακές ώστε ο πήχης για το Τ.Τ. ανεβαίνει πάνω από τα 500 εκατ. ευρώ, αν μετρήσει τελικώς ως κριτήριο το αντάλλαγμα σε μετρητά.

Είναι αντιληπτό από τα πρώτα στοιχεία των προσφορών ότι η διεκδίκηση του Τ.Τ. εξελίσσεται σε μάχη μέχρις εσχάτων. Οι προσφορές που κατατέθηκαν κινούνται σε διαφορετικά μήκη κύματος απεικονίζοντας το θρίλερ που εξελίχθηκε κατά τις τελευταίες ώρες με αντικείμενο τα κριτήρια του διαγωνισμού και απειλούν με κρίση κορυφής το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Σακελλαρίου επισείει την απειλή παραίτησης κάτι όμως που προς το παρόν διαψεύδεται αρμοδίως. Άλλωστε αυτή την ώρα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΔΣ του Ταμείου και δεν έχει υποβάλει παραίτηση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me