15/1/14

ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά ΚΕΔ και ΕΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ

ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά ΚΕΔ και ΕΟΚ
Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλαχθεί η ουδετερότητα στην διαιτησία εν όψει των επερχόμενων αγώνων πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση της, απαιτεί την λήψη μέτρων που θα εξασφαλίζουν την επάρκεια της διαιτησίας στον μέγιστο δυνατό βαθμό, στους επερχόμενους μείζονος σημασίας αγώνες, μεταξύ των δύο «αιωνίων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στις 3 Ιανουαρίου 2014 η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο με την οποία κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την πλήρη αδιαφορία τους στις παραβατικές συμπεριφορές των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού για τη ρήψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο της ομάδας μας 27,6'' πριν το τέλος του αγώνα που δημιούργησαν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού των αθλητών και των μελών της αποστολής του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ότι οι διαιτητές όχι μόνο δεν εφάρμοσαν τον Ειδικό Πειθαρχικό Κώδικα του ΕΣΑΚΕ (αρθρο 20) που όριζε τη διακοπή του αγώνα αλλά δεν έκαναν την παραμικρή αναφορά στο φύλλο αγώνα που θα είχε ως συνέπεια την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον Αθλητικό Δικαστή.
Γι' όλα τα παραπάνω, ο Ολυμπιακός ζήτησε τον έλεγχο των συγκεκριμένων διαιτητών και την επιβολή κυρώσεων, ενώ παράλληλα απαίτησε τη λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επάρκεια της διαιτησίας σε αγώνες μείζονος σπουδαιότητας όπως οι επερχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος μεταξύ των δυο ομάδων, προκειμένου να διαφυλαχθεί επιτέλους το κύρος και η ισονομία που απαιτούν οι θεσμοί για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.»
Η θέση του SentraGoal
Θυμίζουμε για να μην ξεχνιόμαστε την πάγια θέση που θα ακολουθεί το SentraGoal στις εκάστοτες διαρροές και ανακοινώσεις των «αιωνίων» για τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους. Για να είστε ενήμεροι πατήστε ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me