23/1/14

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... (κι ας μη το πιστεύετε...)

Oι μεγάλες ποσοστιαίες αυξομειώσεις στις τιμές των μετοχών που πολύ συχνά παρατηρούμε στα τερματικά μας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά αποτέλεσμα μίας τακτικής που ακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργά ασχολούμενων με το ταμπλό ελλήνων επενδυτών.




Να αγοράζουν δηλαδή μόνον σε ανοδικές συνεδριάσεις και να πουλούν σε πτωτικές...

Τα παραδείγματα είναι τόσα πολλά και απίστευτα... Και μετά τους φταίει ο Αντώνης και ο Γιάννης...

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ

    ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ S&B
    Μια νέα λειτουργία ταχείας κυκλοφορίας μεταξύ Al Khor Mesaieed και είναι οραματίστηκε να γίνει τελικά μια διαδρομή 180 χιλιομέτρων που συνδέει τις βιομηχανικές πόλεις της Ras Laffan και Mesaieed που μειώνει τον αριθμό των φορτηγών που διέρχονται από την Ντόχα.
    Η πρώτη φάση του έργου περιλαμβάνει 45 χιλιόμετρα του αυτοκινητόδρομου που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ντόχα. Συνδέει το νέο λιμάνι της Ντόχα και Al Wakrah παράκαμψης με τις μελλοντικές φάσεις του έργου. Περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή ενός δρόμου που συνδέει Mesaieed Δρόμος προς τα ανατολικά-δυτικά διαδρόμου.
    Χρονολόγιο: Ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του 2014? Προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2017.
    Επιχειρήσεις: Κοινοπραξία μεταξύ της J & P Overseas Ltd και η J & P ΑΒΑΞ Α.Ε.
    Κόστος: QR3.26 δισ. ευρώ (895,9 εκατ. δολάρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη ειναι επιλογη του

    Ημερομηνία 21/01/2014
    Ο Πρωθυπουργός Abdullah Ensour παρακολούθησαν την τελετή έναρξης της δεύτερης φάσης της επέκτασης του Διεθνούς Αεροδρομίου Queen Alia, που υλοποιείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ομίλου (AIG). Η δεύτερη φάση του έργου QAIA αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2017, με συνολικό κόστος 100 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα αυξήσει τη χωρητικότητα του αερολιμένα έως 12 εκατομμύρια επιβάτες ετησίω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me