3/1/14

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι πλημμύρες που πλήττουν την Αγγλία, είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ατόμων...
Προειδοποιήσεις για εκτεταμένες πλημμύρες εξέδωσαν οι αρχές για τις παράκτιες περιοχές της νότιας Αγγλίας, απευθύνοντας έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν την θάλασσα, καθώς δύο άνθρωποι πνίγηκαν την Πέμπτη σε χωριστά περιστατικά.
Η υψηλότερη προειδοποίηση για το ενδεχόμενο πλημμυρών, που σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές, εκδόθηκε από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Βρετανίας σε 12 περιοχές της νότιας Αγγλίας για τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο, όταν αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι σε συνδυασμό με ισχυρές παλίρροιες και μεγάλα κύματα.
Δεκάδες περιοχές στη βορειοδυτική Αγγλία και στην Ουαλία θα βρεθούν επίσης αντιμέτωπες με τον κίνδυνο πλημμυρών, αν και μικρότερης έντασης, σύμφωνα με την υπηρεσία.
Οι τελευταίες προειδοποιήσεις ακολουθούν εβδομάδες κακοκαιρίας όπου οι ισχυρές καταιγίδες στη Βρετανία άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πλημμύρισαν πολλά σπίτια.
Η Βρετανία είναι αντιμέτωπη με «ακραία καιρικά φαινόμενα» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Όουεν Πάτερσον, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, όπου προήδρευσε της κυβερνητικής επιτροπής αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων «Κόμπρα» με αντικείμενο την αντιμετώπιση των πλημμυρών.
Ένας 27χρονος άνδρας πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή στα ανοιχτά της επαρχίας της Κορνουάλης, όπου βγήκε για βαρκάδα με τους φίλους του για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Νωρίτερα, μια γυναίκα πνίγηκε όταν παρασύρθηκε από τα κύματα στο Ντέβον.
Πηγή : enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me