17/12/14

JP Morgan: Ο θεματοφύλακας του καπιταλισμού, ανοίγει το δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ!

  • JP Morgan: Ο θεματοφύλακας του καπιταλισμού, ανοίγει το δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ!


    JP Morgan: Ο θεματοφύλακας του καπιταλισμού, ανοίγει το δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ!
''S&B''. Εγκεφαλικό κινδυνεύουν να υποστούν στη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και οι πιό νουνεχείς συντηρητικοί παράγοντές της, πολύ περισσότερο το τμήμα των ακραιφνών λαϊκιστών της, από την ανάγνωση της ανάλυσης της JP Morgan, προς τους επενδυτές της, η οποία κάνει σαφή αναφορά για επικείμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο θεματοφύλακας, λοιπόν, του παγκόσμιου καπιταλισμού, η JP Morgan, σε ανάλυσή της, με ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου, δηλαδή χθεσινή, αναφέρει ότι θα είναι εξαιρετικά θετικό να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την διακυβέρνηση και ότι πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεί λύσεις στις διαφορές του με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ξένος οίκος, προς ενίσχυση της θέσης του, αναφέρει μάλιστα ότι κεντροαριστερές κυβερνήσεις στην Ευρώπη, όπως στη Σουηδία και στην Ιταλία, πέτυχαν καλύτερα αποτελέσματα, τόσο σε πολιτικό επίπεδο, όσο και στην οικονομία.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ταφόπλακα στους προπαγανδιστές του φόβου, που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν μέρες τώρα και τους βουλευτές και τους πολίτες της χώρας.

Χάος δεν πρόκειται να υπάρξει, η πραγματική Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, αρκεί να ακολουθεί κάποιος τους κανόνες της και όχι να τους παραβιάζει ή να τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.
Ιδου, λοιπόν, στη συνέχεια, το αυτούσιο κείμενο της ανάλυσης της jp Morgan, για όποιον έχει τις όποιες αμφιβολίες:

Ακολουθεί η ανάλυση της J.P.Morgan Cazenone, με ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me