24/2/15

"Βουτιά" στον Κηφισό - Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση μιας γυναίκας και ενός άνδρα - Ακινητοποιημένη η κάθοδος!


`Βουτιά` στον Κηφισό - Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση μιας γυναίκας και ενός άνδρα - Ακινητοποιημένη η κάθοδος!
- Δύσκολη η επιχείρηση ανάσυρσης των δυο τραυματιών

- Αδιευκρίνιστο ακόμα πως ο άνδρας και η γυναίκα βρέθηκαν μέσα στο ποτάμι
- Η γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι
- Ακινητοποιημένα είναι τα αυτοκίνητα στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος της Αγίας Άννης
- Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία πως έχει γίνει σοβαρό τροχαίο

Η αρχική πληροφορία ανέφερε πως όλα έγιναν μετά από τροχαίο στο ρεύμα καθόδου της Εθνικής Οδού. Πως δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα βρέθηκε στην κοίτη του ποταμού! Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.





Οι νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας άνθρωπος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα έπεσε στο ποτάμι (άγνωστο αν χτύπησε στα κιγκλιδώματα ή αν έπεσε οικειοθελώς) και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανάσυρσή του.
Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως στην κοίτη του ποταμού βρέθηκε κι άλλος ένας άνθρωπος.



Πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο έβαλαν τον άνδρα σε φορείο και κατάφεραν με πολύ κόπο και προσοχή, αφού η επιχείρηση κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, να τον ανεβάσουν και να τον βάλουν σε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.




Λίγο πιο μακριά, βρέθηκε και μια γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και επίσης έχει μπει σε φορείο και είναι σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία της ανάσυρσή της για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.



Άγνωστο παραμένει το πως το ζευγάρι βρέθηκε μέσα στο ποτάμι.

Στο ρεύμα της καθόδου η κίνηση έχει μπλοκάρει.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ - ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο σχολιασμός επιτρέπεται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες

About Me